PeacockAudio

High-End audio bekabeling

Live Cable interlinks

In diverse Peacock Audio Nieuwsbrieven zijn recensies te vinden van Live Cable produkten en een van de meest in het oog springende eigenschappen die alle Live Cable produkten gemeen hebben zijn de enorm brede en vooral diepe soundstage. Geen enkel kabelmerk brengt zoveel diepte, ruimte en rust in het geluid als Live Cable. Het klankkarakter van de Live Cable produkten laat zich beschrijven als fris, snel, glashelder en enorm open. Als u op zoek bent naar dergelijke eigenschappen dan is er in deze prijsklasse niets dat Live Cable overtreft.

Het Live Cable leverprogramma beslaat het hele scala van powercords, (digitale) interlinks, speakerkabels en verdeeldozen allen met eenzelfde filosofie: het weergeven van de pure essentie van muziek

Het Live Cable interlink programma omvat vier kabeltypes: Xtreme, Signature, SPC en SPA. Xtreme en Signature zijn opgebouwd uit van hoog zuiver 5N zilver (Xtreme (zilver/goud). De SPC en SPA kabeltypes zijn opgebouwd van verzilverd koper. Bij alle kabeltypes zijn de geleiders gevlochten, getwist en gevat in katoen en afgeschermd. Alle interlink kabels zijn leverbaar in RCA en XLR uitvoeringen en standaard afgemonteerd met Rhodium plated connectoren, lengtes: 1, 1,5 en 2 meter (andere lengtes op aanvraag leverbaar). Op aanvraag zijn de Live Cable interlinks leverbaar met Furutech piëzo carbon connectoren.

Xtreme interlink

De Xtreme interlink is het parade paardje van Live Cable. Deze interlink geeft de hoogst haalbare resolutie en verfijning door gebruik te maken van State-of-the-Art materialen en verwerkingstechnieken. Afgewerkt met verchoormde verloopbussen en Furutech piëzo carbon connectoren.

Signature interlink

De Signature interlink is opgebouwd uit vijf identieke litzen verzilverd koper met een dikte van 26 AWG, drie voor de plus en twee voor de min. Ook hier zijn de plus en min van hoog zuiver 5N zilver. De gebruikte connectoren (RCA of XLR) zijn Rhodium plated. De RCA is lockable voor een perfecte, vaste verbinding tussen connector en apparatuur.

S.P.C. interlink

De S.P.C. interlink is opgebouwd uit vijf identieke litzen verzilverd koper met een dikte van 26 AWG, drie voor de plus en twee voor de min. Hier is gebruikt gemaakt van zilver met een hoge zuiverheid van 5N en worden de vijf draden op de beproefde manier met elkaar gewikkeld Voor de afscherming wordt gebruik gemaakt van één maal 18AWG 5N zilver en geleidende folie. De gebruikte connectoren (RCA of XLR) zijn Rhodium plated. De RCA is lockable voor een perfecte, vaste verbinding tussen connector en apparatuur.

S.P.A. interlink

De S.P.A. interlink is de vereenvoudigde variant van de SPC interlink, opgebouwd uit twee identieke litzen met een dikte van 16 AWG, één voor de plus en één voor de min. Hier is gebruikt gemaakt van verzilverd OFC koper en de twee draden worden op de beproefde manier gewikkeld. In de S.P.A. interlink wordt de nieuwe manier van afscherming gebruikt om interferentie van buitenaf tegen te gaan.

Live Cable USB interlink

Evenals de analoge interlinks is de Live Cable USB kabel ook verkrijgbaar in de vier kabel varianten met de beproefde vlecht en twisttechniek:

De Xtreme USB-kabel is gemaakt van zes massieve aders goud/zilverlegering. Voor de plus- en minsignaal worden vier aders met elkaar getwist tot twee paren waarna deze door een speciale afscherming gescheiden worden met de plus en de ground. Deze worden daarna door een volgende vlecht afgeschermd van de buitenmantel. Verder wordt er gebruik gemaakt van 24-karaats vergulde USB A/B-connectoren.

De S.P.A. USB-kabel is gemaakt van verzilverd OFC koper. Voor de plus en min signaal worden twee aders met elkaar getwist tot twee paar waarna deze door een speciale afscherming gescheiden worden met de plus en de ground.

Deze worden daarna door een volgende vlecht afgeschermd van de buitenmantel. Verder wordt er gebruik gemaakt van 24-karaats vergulde USB A/B-connectoren.


De Peacock Audio prijzen van de Live Cable interlinks zijn op aanvraag beschikbaar.


Van de alle Live Cable interlinks kunnen demo kabels besteld worden (de Signature RCA interlink is standaard als Peacock Audo demo voorraad) of vraag naar een vrijblijvende offerte.