PeacockAudio

High-end audiobekabeling

Furutech powercords

Peacock Audio levert alle typen Furutech power cords, vanaf de rol. Zij zijn dus naar wens op lengte en connector-configuratie af te monteren. Zo matchen onze power cords met uw set: naar klankmatige voorkeur en budget.

Elk kabeltype heeft een eigen klankkarakter en daarom is een vakkundig advies belangrijk om de juiste match te vinden. Dit kan uitstekend met behulp van een zorgvuldig geselecteerde set demo kabels. De demo kabels beluistert u vrijblijvend thuis.

De ervaring leert dat deze power cords, zeker de mooiere configuraties, het beste tot zijn recht komen bij een lengte vanaf 1,8 mtr. Hoewel 1,5 meter kabellengte nog een acceptabel resultaat geeft wordt een kabellengte korter dan 1 meter afgeraden!

Furutech FP-314Ag:

#

De Furutech FP-314Ag netkabel heeft een vrij helder klankkarakter zonder scherp te zijn, gecombineerd met een mooie volle laagweergave.

  productspecificaties:
 1. verzilverd µ-OFC koper
 2. 3x 1,8 mm2
 3. buitendiameter 13mm

Peacock Audio prijs € 97,= per meter

Furutech FP-3TS762

#

Met zijn 3x 5mm2 OFC koper doorsnede een ‘monster’ van een netkabel. Het is absoluut niet zo dat de FP-3TS762 het best tot zijn recht komt op eindversterkers vanwege de grote koperdoorsnede, zeker ook op b.v. CD spelers komen alle kwaliteiten net zo evident naar voren.

  productspecificaties:
 1. µ-OFC koper
 2. 3 x 5mm2

Peacock Audio prijs € 97,= per meter

Furutech FP-3TS20

#

Dit type kabel is vervangen door de FP-S022N.
De FP-3TS20 kabel is nog op aanvraag leverbaar.

  productspecificaties:
 1. PC-OCC koper

Peacock Audio prijs € 91,= per meter

Furutech FP-Alpha3

#

Dit type kabel is vervangen door de FP-TCS-21.
De FP-Alpha-3 kabel is nog op aanvraag leverbaar.

  productspecificaties:
 1. PC-OCC koper

Peacock Audio prijs € 150,= per meter

Furutech FP-S032N / FP-S022N

#

De Furutech nieuwe Alpha Nano-OFC technologie die in de FP-S022N en FP-S032N kabels gebruikt wordt combineert Furutech‘s Alpha-OFC geleiders met de uiterst effectieve Furutech NanoLiquid vloeistof. NanoLiquid moleculen zijn zo klein, 8 nanometer in diameter (8 miljoenste millimeter), dat ze het geleider oppervlak opvullen wat zorg draagt voor een optimale geleiding.
Het resultaat is een uiterst fijne resolutie voor het laag, een muzikaal, aantrekkelijk, "rond" midden, en een strakke en gecontroleerde bas, gepaard met kracht en dynamiek!
De Furutech FP-S022N en FP-S032N kabels zijn bij uitstek geschikt voor digitale apparatuur (CD speler, DAC, streamer etc.)

  productspecificaties:
 1. Nano-OFC koper
 2. FP-S022N: 3x 2,1 mm2, buitendiameter 13mm
 3. FP-S032N 3x 3,3 mm2, buitendiameter 16mm

FP-S022N: Peacock Audio prijs € 59,= per meter
FP-S032N: Peacock Audio prijs € 102,= per meter

Furutech PF-TCS-21 / FP-TCS-31

#

De FP-TCS kabels gebruikt hetzelfde zeer pure Furukawa OFC koper als de FP-S022N/32N kabels maar voor de TPC kabels ondergaat dit koper basismateriaal nog een speciaal warm wals/smeed proces waarbij de kristalstructuur verregaand geoptimaliseerd wordt voor geleiding.
Na aanvullende strek- en warmtebehandelingen ontstaat de uiteindelijke kristalstructuur van het Alpha PC-Tripel C geleider materiaal.

De Furutech FP-TPC kabel types hebben een vanzelfsprekend en natuurlijk klankkarakter, met een fraaie driedimensionale afbeelding met een absolute neutraliteit en homogeniteit over het hele frequentie spectrum.
De FP-TPC31 kabel afgemonteerd met de betere Furutech connectoren kan zich meten met de mooiste kabel producten van alle grote namen op High-End gebied. De FP-TPC kabels komen vooral tot hun recht voor het aansturen van (voor)versterkers, waarbij de FP-TPC31 toch wel een paar stappen verder gaat qua prestaties als de dunnere FP-TCS-21 uitvoering.

  productspecificaties:
 1. Furukawa OFC koper
 2. FP-TPC-21: 3x 2,1 mm2, buitendiameter 13mm
 3. FP-TPC-31: 3x 3,3 mm2, buitendiameter 16mm

FP-TPC-21: Peacock Audio prijs € 82,= per meter
FP-TPC-31: Peacock Audio prijs € 142,50 per meter

Furutech DPS-4.1 Limited Edition Power cord

#

Voor wie op zoek is naar een absoluut compromisloze netkabel, is er de Furutech DPS-4.1 Limited Edition Power Cable. In deze kabel zijn de meest geavanceerde geleider materialen verwerkt in combinatie met de laatste Furutech technologie. De kabel is gebouwd uit DUCC Ultra Crystallized High Purity Copper, de meest pure vorm van monokristal-koper ter wereld. Hierdoor gedraagt de stroomkabel zich bijna als een supergeleider en is de stroomvoorziening van uw High-End apparatuur tot het uiterste geoptimaliseerd. Afgemonteerd met de Furutech NCF Schuko en IEC connectoren is deze netkabel absoluut concurrentieloos!

  productspecificaties:
 1. DUCC Ultra Crystallized High Purity Copper

Peacock Audio prijs: € 458,= per meter

DPS 4.1 op zijn mooist

#

Dit is een voorbeeld van een custom made High-End powercord op basis van de Furutech DPS-4 kabel in de mooist denkbare afmontage configuratie: Furutech FI-50R-NCF connectoren intern afgemonteerd met rhodium minispades en NanoLiquid (zilver-goud emulsie als contact verbeteraar), afgewerkt met een koolstof gevulde afwerkingskous.

  productspecificaties:
 1. DUCC Ultra Crystallized High Purity Copper
 2. met Furutech FI-50R-NCF connectoren
 3. koolstof gevulde afwerkingskous

De prijs van dit Non-Ultra-Plus powercord in een 1,8 meter lange uitvoering: € 1.690,=

Afgemonteerde Furutech power cords

Naast custom made powercords levert Peacock Audio ook door Furutech afgemonteerde power cords.
Furutech heeft diverse kabels in het midden- en hogere- en topsegment. Hier een overzicht van de leverbare Furutech power cords.

Bekijk ook ons aanbod van Kemp Elektronics power cords.