PeacockAudio

High-end audiobekabeling

Live Cable powercords

#

In diverse Peacock Audio Nieuwsbrieven zijn recensies te vinden van Live Cable produkten en een van de meest in het oog springende eigenschappen die alle Live Cable produkten gemeen hebben zijn de enorm brede en vooral diepe soundstage die alle producten hebben. Geen enkel kabelmerk brengt zoveel diepte en ruimte in het geluid. Het klankkarakter van de Live Cable producten laat zich beschrijven als fris, snel, glashelder en enorm open.

#

Live Cable Xtreme powercord

Het Live Cable Xtreme powercord is opgebouwd uit een totaal van 24 strengen massief zilver/goud draad. Er worden voor de live en neutral 20 van deze strengen getwist en daarna onafhankelijk van elkaar geweven zodat er een ader ontstaat van 3,6mm.
De ground wordt getwist van vier strengen zilver/goud.
Het geheel wordt op de Live Cable manier afgebouwd waar ook extra aandacht wordt besteedt aan het uiterlijk met verchroomde verlopen en connector kragen.

Live Cable ‘Xtreme’ powercord: Live Cable adviesprijs: € 4.990,=

Live Cable Signature powercord

#

De Signature powercord geleiders bestaan uit getwiste Long Crystal Silver draden, die meervoudig afgeschermd zijn. De SPC, SPA en Premium powercords zijn opgebouwd uit verzilverde OCC draden.
Signature en SPC powercords worden afgemonteerd met speciaal door Live Cable ontwikkelde aluminium kragen, de modellenreeks daaronder zijn afgemonteerd met Furutech connectoren.
De ingenieuze vlecht en twist techniek van de adres maakt dat de Live Cable kabels op eenzame hoogte staan qua prestaties.

Live Cable ‘Signature’ powercord: Live Cable adviesprijs: € 1.990,=

Live Cable Orbit

#

De Live Cable Orbit is een topklasse powercord die vooral qua geleider materiaalkeuze afwijkt van de andere kabels. Voor de Orbit is gekozen voor 24K verguld OFC koper, Het Orbit powercord is opgebouwd uit 5 gevlochten en getwiste strengen van dit geleider materiaal.
Klankmatig is de Orbit gemoedelijker en wat minder analytisch dan de Signature, terwijl wel het hoge niveau qua ruimtelijkheid en verfijning behouden blijft.

Live Cable ‘Orbit’ powercord: Live Cable adviesprijs: € 3.090,=


Er is al een Live Cable powercord (model Premium) vanaf: € 599,=