PeacockAudio

High-end audiobekabeling

Pink Faun power cords

#

Peacock Audio is dealer van Pink Faun bekabeling, een waardevolle aanvulling op het Peacock Audio leverprogramma.

Pink Faun is een 100% Nederlands product dat gefabriceerd wordt op kleine schaal en volledig in eigen beheer waardoor het mogelijk is een constant hoog kwaliteitsniveau te handhaven. Alle Pink Faun bekabeling is gebaseerd op de voor Pink Faun speciaal ontwikkelde ‘MIL-spec’ non-inductief geëxtrudeerd vertind koper met teflon isolatie.
De Pink Faun powercords laten zich klankmatig beschrijven als neutraal qua klankbalans, mooi doortekende hoog weergave met een brede afbeelding die ver buiten de speakers treedt.

Van de meeste Pink Faun powercords zijn ingespeelde demo’s beschikbaar. Graag stel ik vrijblijvend een set demo powercords voor u samen bestaande uit een of meerdere Pink Faun powercords.

#

Pink Faun PC-3 / PC-4 powercords

De PC-4 voedingskabel is speciaal gemaakt voor laag stroomverbruik tot +/- 230W. De PC-4 voedingskabel is speciaal gemaakt voor hoger stroomverbruik. Deze kabels worden standaard afgemonteerd met Furutech FI-11Cu connectoren.

Pink Faun adviesprijs: € 325,=

#

Pink Faun PC-1 / PC-2 powercords

De PC-2 voedingskabel is speciaal gemaakt voor laag stroomverbruik tot +/- 230W, de PC-1 voedingskabel is speciaal gemaakt voor hoger stroomverbruik Deze kabels worden standaard afgemonteerd met Furutech FI-11G connectoren, op aanvraag leverbaar met Furutech Rhodium connectoren.

PC-2: Pink Faun adviesprijs: € 550,=

PC-1: Pink Faun adviesprijs: € 650,=

#

Pink Faun PCX-1 powercord

De PCX-1 is een kabel die de prestaties van de PC-1 nog voorbij gaat, deze is toepasbaar voor elk onderdeel, zowel voor bronnen als voor- en eindversterkers. De kabel kenmerkt zich door een natuurlijke weergave en geeft veel rust en dynamiek. Deze kabel is voorzien van de speciale Furutech piëzo ceramic carbon connectoren (FI-50R), op aanvraag leverbaar met Furutech FI-50R-NCF connectoren.

Pink Faun adviesprijs: € 1590,=

#

Pink Faun PCX-ultra powercord

De PCX-ultra is de extreme uitvoering van de PCX-1 en daarmee het topmodel van de Pink Faun reeks. De kabel is opgebouwd met 25 afgeschermde symmetrische opgebouwde aders. De kabel kenmerkt zich door een natuurlijke weergave en geeft veel rust en dynamiek. De kabel is afgemonteerd met rhodium connectoren en een 3mm dikke uit een stuk gedraaide stalen huls.

Pink Faun adviesprijs: € 2.990,=

Aanbod overige merken power cords

Bekijk ook ons aanbod van Furutech en Kemp Elektronics power cords.