PeacockAudio

High-End audio bekabeling

Pink Faun powercords

Peacock Audio is dealer van Pink Faun bekabeling, een waardevolle aanvulling op het Peacock Audio leverprogramma. Naast de powercords, audiogroep bekabeling, speakerkabels en interlinks zijn natuurlijk ook de verbazingwekkend goed geteste stekkerblokken allemaal ingespeeld op voorraad.

Pink Faun is een 100% Nederlands product dat gefabriceerd wordt op kleine schaal en volledig in eigen beheer waardoor het mogelijk is een constant hoog kwaliteitsniveau te handhaven tegen een absoluut gunstige prijs. Alle Pink Faun bekabeling is gebaseerd op de voor Pink Faun speciaal ontwikkelde ‘MIL-spec’ non-inductief geëxtrudeerd vertind koper met teflon isolatie. De Pink Faun powercords laten zich klankmatig beschrijven als neutraal qua klankbalans, mooi doortekende hoog weergave met een brede afbeelding die ver buiten de speakers treedt.

#

Pink Faun PC-4 powercord

Deze voedingskabel is speciaal gemaakt voor laag stroomverbruik tot +/- 230W. Deze kabel wordt standaard afgemonteerd met Furutech FI-11Cu connectoren.

Pink Faun adviesprijs: € 325,=

#

Pink Faun PC-3 powercord

Deze voedingskabel is speciaal gemaakt voor hoger stroomverbruik. De kabel wordt standaard afgemonteerd met Furutech FI-11Cu connectoren.

Pink Faun adviesprijs: € 325,=

#

Pink FaunPC-2 powercord

Deze voedingskabel is speciaal gemaakt voor laag stroomverbruik tot +/- 230W. De kabel wordt standaard geleverd met Furutech FI-11G connectoren, op aanvraag ook leverbaar met Furutech Rhodium connectoren.

Pink Faun adviesprijs: € 550,=

#

Pink FaunPC-1 powercord

Deze voedingskabel is speciaal gemaakt voor hoger stroomverbruik. De kabel wordt standaard geleverd met Furutech FI-11G connectoren, op aanvraag leverbaar met Furutech Rhodium connectoren.

Pink Faun adviesprijs: € 650,=

#

Pink Faun PCX-1 powercord

De PCX-1 is een kabel die de prestaties van de PC-1 nog voorbij gaat, deze is toepasbaar voor elk onderdeel, zowel voor bronnen als voor- en eindversterkers. De kabel kenmerkt zich door een natuurlijke weergave en geeft veel rust en dynamiek. Deze kabel is voorzien van de speciale Furutech piëzo ceramic carbon connectoren (FI-50R).

Pink Faun adviesprijs: € 1590,=

#

Pink Faun PCX-ultra powercord

De PCX-ultra is de extreme uitvoering van de PCX-1 en daarmee het topmodel van de Pink Faun reeks. De kabel is opgebouwd met 25 afgeschermde symetrische opgebouwde aders. De kabel kenmerkt zich door een natuurlijke weergave en geeft veel rust en dynamiek. De kabel is afgemonteerd met rhodium connectoren en een 3mm dikke uit een stuk gedraaide stalen huls.

Pink Faun adviesprijs: € 2990,=


Van de vrijwel alle Pink Faun powercords zijn ingespeelde demo’s beschikbaar. Graag stel ik vrijblijvend een set demo powercords voor u samen bestaande uit een of meerdere Pink Faun powercords.