PeacockAudio

High-End audio bekabeling

Pink Faun stekkerblokken

Pink Faun fabriceert in eigen beheer en geheel naar eigen ontwerp een aantal prachtige stekkerblokken van topkwaliteit, eenvoudig van opbouw maar door concequente toepassing van de juiste bouwprincipes en materialen topklasse stekkerblokken, zeker in hun prijsklasse.

PB-1 stekkerblok

Als interne bekabeling wordt de gebruik gemaakt van de Pink Faun non-inductive vertint koper kabel met teflon afscherming. Deze bekabeling is in exact symmetrische stervorm vanuit de inputconnector aangelegd waardoor de volgorde van het inpluggen van de stekkers niet meer uitmaakt. De kabel heeft een koperdoorsnede per ader van 5.3mm2. Aansluit materiaal is van Furutech, naar keuze verguld of Rhodium plated. De 5mm dikke stalen behuizing voor effectieve afschermering, is volgegoten met speciale epoxy hars voor optimale mechanische stabiliteit. Klankmatig zondermeer voortreffelijk: een fraai doortekend geluidsbeeld met een strak en afronddiep laag. Hele geluidsbeeld is erg open en neutraal (tikje warm door de vergulde aansluitingen), de rhodium uitvoering klinkt nog verfijnder en ook wat frisser als de variant met de vergulde aansluitingen.

In combinatie met het Pink Faun PC-1 powercord een absoluut stabiel fundament voor elke High-End audioset. Leverbaar in 6- of 10-voudige uitvoering.

PB-1-6 Gold 6-voudige uitvoering Pink Faun adviesprijs € 895,=
PB-1-6 Rhodium 6-voudige uitvoering Pink Faun adviesprijs € 1020,=
PB-1-10 Gold 10-voudige uitvoering Pink Faun adviesprijs € 1195,=
PB-1-10 Rhodium 10-voudige uitvoering Pink Faun adviesprijs € 1395,=

lPB-2 stekkerblok

De eenvoudigere uitvoering van het Pink Faun PB-1-6 stekkerblok: Iets dunnere stalen behuizing en dito interne bedrading, maar uiteraard ook ster bekabeld met Pink Faun kabel en ook volgegoten met speciaal epoxy materiaal voor mechanische stabiliteit. Zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding.

Gehoormatig duidelijk verwant aan de PB-1 maar wat minder vergaand in klankmatige verfijning. De PB-2 verdeeldoos vormt in combinatie met het Pink Faun PB-3 powercord een prachtige combinatie voor elke serieuze audioset.

PB-2: Pink Faun adviesprijs € 495,=