PeacockAudio

High-end audiobekabeling

De audiogroep

Onder een audiogroep verstaan we een aparte stroomvoorziening (groep) vanuit de meterkast voor de apparatuur van de audioset.

Een aparte groep voor uw audioapparatuur?

Een aparte audiogroep is het absolute fundament voor een serieuze audioset. De behaalde winst met een aparte audiogroep is dat de stroomvoorziening vrij is van storingen veroorzaakt door andere apparatuur die op dezelfde groep is aangesloten

Het hoorbare resultaat met een goed opgezette audiogroep is veel meer rust, ruimtelijkheid, dynamiek en vooral meer muzikaliteit (meer natuurlijke klankkleuren) door het elimineren van vervuiling van de netspanning.

De basis audiogroep

Een basis audiogroep bestaat uit een afgeschermde kabel vanuit de meterkast direct naar de audioset. In de meterkast is de afgeschermde kabel aangesloten op een aparte zekeringhouder met een keramische buiszekering en in de luisterruimte op een wandcontactdoos die speciaal ontworpen is voor audiotoepassingen.
In sommige gevallen wordt de audiogroep bekabeling direct aangesloten op de verdeeldoos van de audioset.

Uniek: audiogroepen vergelijken

Peacock Audio biedt als enige audiozaak in de Benelux de mogelijkheid om verschillende audiogroepen te beluisteren en te vergelijken.

In de Peacock Audio luisterruimte kan het verschil beluisterd worden tussen minimaal 6 verschillende soorten audiogroep bekabeling en diverse zekeringhouders. Dit om te laten horen welke verschillende verbeterstappen haalbaar zijn door de audiogroep bekabeling en zekeringhouder te upgraden.
Het is indrukwekkend om te horen dat bij elke verbeterstap weer meer dynamiek, muzikale nuance en timbre hoorbaar worden.

De situatie bij u thuis is natuurlijk anders dan in de Peacock Audio luisterruimte, maar een luistersessie heeft een goede voorspellende waarde over hoe groot en ingrijpend de verschillen in uw thuissituatie zullen zijn.

Peacock Audio werkt uitsluitend op afspraak om elke klant optimale aandacht te geven.