PeacockAudio

High-End audio bekabeling

Algemene informatie powercords

Principieel doet een netkabel, ook wel powercord genoemd, niets anders dan energie transporteren van het stopcontact naar de apparatuur, dat hierbij de gebruikte materialen zoals geleiders, afscherming, isolatie en de geometrie van kabels en connectoren een belangrijke kwaliteit en klankkarakter bepalende factor. Naar mijn meing zijn er weing echt slechte audio kabels, maar wel heel veel slechte combinaties van apparatuur en bekabeling wat leidt tot grote frustratie bij de audioliefhebber die door de (kabel)bomen het bos niet meer ziet.

Peacock Audio is dealer van een aantal streng geselecteerde kabel merken die onder andere powercords leveren, de belangrijkste klankrichtingen zijn hiermee vertegenwoordigd, niet altijd de meest bekende namen, wel stuk voor stuk geselecteerd op basis van een hoge prijs-kwaliteitsverhouding en customization mogelijkheden: vrijwel alles is qua connector configuratie en lengte naar wens op maat leverbaar.

Peacock Audio levert powercords van o.a.:

Furutech: muzikaal met grote tonale rijkdom

Pink Faun: expressief en indrukwekkend

Fusion Audio: zeer hoogwaardige powercords van absolute wereldklasse

Live Cable: fris, open met een ongekende 3-D weergave

Kemp Elektroniks: muzikaal fraai, iets afgerond klankkarakter

Peacock Audio kan u helpen met uw zoektocht naar een perfect passend bekabelingconcept waarmee uw audio set naar een veel hoger niveau te tillen is. Een juiste combinatie van powercords in uw set leidt tot een detailrijker weergave, het nauwkeuriger weergeven van de oorspronkelijke klank van stemmen en instrumenten en een optimale overdracht van emotie.