PeacockAudio

High-end audiobekabeling

Power cord of netkabel

Een power cord of netkabel doet niets anders dan energie transporteren van het stopcontact naar uw audio apparatuur. Hierbij bepalen de gebruikte materialen (geleiders, afscherming en isolatie) en de geometrie van kabels en connectoren in belangrijke mate de kwaliteit en het klankkarakter.

Keuze van je power cord

Naar mijn mening zijn er weinig echt slechte audio kabels, maar wel heel veel slechte combinaties van apparatuur en bekabeling. Dit leidt vaak tot grote frustratie bij de audioliefhebber die door de (kabel)bomen het bos niet meer ziet.

Peacock Audio helpt bij uw zoektocht naar een perfect passend bekabelingconcept om uw audio set naar een veel hoger niveau te tillen. De juiste combinatie van power cords in uw set leidt tot een detailrijker weergave, een nauwkeurigere weergave van de oorspronkelijke klank van stemmen en instrumenten en daardoor een optimale overdracht van emotie.

Power cords die wij leveren...

Peacock Audio is dealer van enkele streng geselecteerde kabelmerken die power cords leveren. De merken vertegenwoordigen de belangrijkste klankrichtingen. Misschien niet altijd de meest bekende namen, maar wel zijn onze kabelmerken stuk voor stuk geselecteerd op basis van een hoge prijs-kwaliteitsverhouding en customization mogelijkheden. Vrijwel alles kan wat betreft connector configuratie en kabellengte worden geleverd.

Peacock Audio levert power cords van o.a.:

Furutech: muzikaal met grote tonale rijkdom.

Kemp Elektroniks: muzikaal fraai, iets afgerond klankkarakter.

Fusion Audio: zeer hoogwaardige powercords van absolute wereldklasse.

Nordost: fris snel en fraaie detaillering.