PeacockAudio

High-end audiobekabeling

Kemp power cords

afbeelding Kemp Electronics logo

Kemp Elektroniks is gespecialiseerd in het optimaliseren van de kwaliteit van het lichtnet voor audio/videotoepassingen. Peacock Audio deelt met Kemp Elektroniks de filosofie dat je bij de bron moet beginnen: de stroomvoorziening. Als dit goed aangepakt is zult u merken dat uw installatie aangenamer en realistischer klinkt, met meer detail en ruimtelijke informatie en een mooier timbre van instrumenten.

Peacock Audio is dealer van Kemp Elektroniks en levert alle producten uit het Kemp Elektroniks leverprogramma waaronder de volgende powercords.

Kemp Lo Power Cord

afbeelding Kemp Electronics lo power cord

Een bijzonder vriendelijk geprijsd instapmodel.
Dit is de dunnere en meer flexibele versie van de succesvolle Hi Power cord. Dit zeer gunstig geprijsd power cord dat een grote verbetering geeft ten opzichte van vrijwel ieder standaard netsnoer.

Kemp Elektroniks adviesprijs: € 80,=

Kemp Hi Power cord

afbeelding Kemp Electronics Hi Power Cord

De Hi Power cord is zonder twijfel één van de klassiekers in de Kemp Elektroniks serie power cords.

Kemp Elektroniks adviesprijs: € 120,=

Power Cord Plus

afbeelding Kemp Electronics Power Cord Plus

Dit power cord heeft een uniek isolatiemateriaal en een dichter vlechtwerk als afscherming. Het HI Power cord Plus heeft vergulde connectoren en het OFC (koper) is nog zuiverder (99,999%). Klankmatig zorgt dit voor een meer transparante weergave en een beter impulsgedrag. Kabeldiameter slechts 12 mm en zeer soepel.

    productspecificaties:

  1. zeer zuiver OFC
  2. vergulde connectoren

Kemp Elektroniks adviesprijs: € 295,=

Power cord Reference

afbeelding los uiteinde Kemp Electronics power cord afbeelding Kemp Electronics power cord Reference

Topklasse power cord van Kemp Elektroniks, bestaande uit 9 geleiders en 11 afschermingen, opgebouwd uit de beste materialen en aanvullend voorzien van een WA-Quantum Cable Chip. Fantastisch power cord staat garant voor een muzikale prestatie van top niveau.

Kemp Elektroniks adviesprijs: € 495,=

Power cord Reference SOTA

afbeelding van Kemp Electronics power cord Reference Sota

Dit is de SOTA (State Of The Art) uitvoering van de Power Cord Reference, uitgevoerd met de Furutech FI-50R piëzo ceramische connectoren voor nog meer verfijning en detaillering.

Kemp Elektroniks adviesprijs: € 895,=

Aanbod overige power cords

Bekijk ook ons aanbod van Furutech power cords.